Αντώνης Τσιφτσίδης fullband

HOLYWOOD STAGE

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
HOLYWOOD STAGE
Λ. Βουλιαγμένης 289, Αγ. Δημήτριος
τηλ. 2109700418

ΤΙΜΗ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ
8 ευρώ
(περιλαμβάνεται δωρεάν ποτήρι κρασί ή μπύρα)

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
Σε όλα τα καταστήματα Public
και στην Ticket Services
Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39
Τηλεφωνικά: 2107234567
Online: www.ticketservices.gr


ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Τα εισιτήρια που αγοράζονται τηλεφωνικά ή online παραλαμβάνονται το βράδυ της εκδήλωσης με μια ταυτότητα, απλά ζητώντας τα στο όνομα που έχουν αγοραστεί.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ
HOLYWOOD STAGE
ΑΦΜ: 148651870
ΔΟΥ: Αγ. Δημητρίου
Έδρα: Λεωφ.Βουλιαγμενης 289 - Αγ. Δημήτριος
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

O Αντώνης Τσιφτσίδης με αφορμή το πρώτο του τραγούδι "Σε λάθος σκηνικό" σε μουσική του Θεόδωρου Κυριακού και του ιδίου και στίχους της Φανής - Μαρίας Παναγοπούλου, έρχεται την Κυριακή 3 Μαρτίου στο HolyWood Stage για να μας το παρουσιάσει σε πρώτη εκτέλεση!

Επί σκηνής θα είναι μαζί του εξαίρετοι μουσικοί και συνεργάτες:

Η πιο παλιά του συνεργάτης Χαρούλα Παναγοπούλου στο τραγούδι και την μελόντικα
Ανδρέας Καλογεράς στα κρουστά
Πέγκυ Μέριανου στην κλασική και την ακουστική κιθάρα
Ορφέας Κωνσταντόπουλος στο κόντρα μπάσο
Γιώργος Αντωνέας στο πιάνο
Σταύρος Παργινός στο τσέλο

Στο πρόγραμμα επίσης θα ακουστούν τραγούδια αγαπημένων ελλήνων καλλιτεχνών όπως του Θάνου Μικρούτσικου, Χρήστου Θηβαίου, Μίλτου Πασχαλίδη, Αλκίνοου Ιωαννίδη. Οι ενορχηστρώσεις θα έχουν ακουστική προσέγγιση, χωρίς ηλεκτρικό ήχο και τύμπανα, έχοντας σκοπό να αναδείξουν την ουσία των τραγουδιών εκθέτοντας "γυμνά" τα όργανα και τις φωνές.

Λίγα λόγια για τον Αντώνη Τσιφτσίδη:

Ο Αντώνης Τσιφτσίδης γεννήθηκε στην Αθήνα με καταγωγή από την Πέρδικα Θεσπρωτίας. Από πολύ μικρή ηλικία έδειξε την κλίση του στην μουσική και το τραγούδι. Ξεκίνησε τις σπουδές του, μαθαίνοντας μπουζούκι και μουσική θεωρία στο ωδείο Τσακάλωφ στην Ηγουμενίτσα. Σε ηλικία 18 ετών, συνέχισε τις σπουδές του στο χώρο της μουσικής στην Αθήνα, παρακολουθώντας μαθήματα φωνητικής τοποθέτησης, ορθοφωνίας, τεχνικής και ερμηνείας με τον Θεόδωρο Κυριακού, διεισδύοντας σε βάθος στην τέχνη του τραγουδιού. Στη συνέχεια, προχώρησε σε διετή φοίτηση στο Ωδείο Όπερα, όπου έκανε μαθήματα τραγουδιού, σολφέζ και θεωρία της μουσικής, αποκτώντας τον τίτλο του μοντέρνου τραγουδιού με βαθμό Άριστα. Επίσης το ίδιο χρονικό διάστημα παρακολούθησε μια σειρά από σεμινάρια πάνω στην μουσική δημιουργία, την ενορχήστρωση, την σύνθεση μελωδιών, μουσικής μορφολογίας, φωνητικής αγωγής και καλλιέργειας μουσικών ικανοτήτων συμπληρώνοντας με αυτόν τον τρόπο τη μουσική του κατάρτιση. Καθ' όλη την διάρκεια των σπουδών του πραγματοποίησε εμφανίσεις με ιδιαίτερη επιτυχία και απήχηση σε μουσικές σκηνές, θέατρα και μαγαζιά σε Ελλάδα και εξωτερικό. Το 2009 συμμετείχε σε μουσική παράσταση, στα πλαίσια του διεθνές φεστιβάλ στο θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές. Αυτή την στιγμή είναι αφοσιωμένος στην αρμονία της μουσικής που είναι και κοντά, στο πτυχίο αλλά και στην δημιουργία καινούριων τραγουδιών.

Facebook Fan page «Αντώνης Τσιφτσίδης»

"Στον πολύ ιδιαίτερο χώρο του HolyWood Stage στον Αγίο Δημήτριο, ανάμεσα στα 2 μετρό "Δάφνη" και "Αγ.Δημήτριος", έναν χώρο εξαιρετικής ακουστικής που δημιουργεί μια μοναδική επαφή μεταξύ ερμηνευτών και κοινού ο τραγουδοποιός Αντώνης Τσιφτσίδης έρχεται να συναντήσει το Αθηναϊκό κοινό, σε μια σπάνια μουσική εμπειρία!"

Το HolyWood Stage έχει ως αρχή τον σεβασμό σε όλους τους ανθρώπους και ο χώρος του από την πρώτη μέρα λειτουργίας διαθέτει πρόσβαση για ΑμΕΑ καθώς και ειδικές τουαλέτες για ΑμΕΑ, η μουσική σκηνή μας παρέχει καλλιτεχνικά προγράμματα για όλες τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, δείχνοντας τον δρόμο πως η διασκέδαση είναι δικαίωμα όλων!

Προπώληση Εισιτήριων
Είσοδος 8€ (προπώληση) με δωρεάν ποτήρι μπύρα ή κρασί