"> Hahnemann Vol. 1 :: Υπηρεσία Εισιτηρίων - TicketServices.gr -->

Hahnemann Vol. 1

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΠΑΓΚΕΙΟΝ
Πλατεία Ομόνοιας 18, Αθήνα

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Από 21 Ιανουαρίου 2019
Δευτέρα: 20.00
Τρίτη: 20.00

ΔΙΑΡΚΕΙΑ
160 '

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
12 € γενική είσοδος
10 € φοιτητικό/άνω των 65/πολύτεκνοι
8€ ατέλεια θεάτρου & άνεργοι

(*) για την έκδοση εκπτωτικών εισιτηρίων είναι απαραίτητη η επίδειξη των ανάλογων δικαιολογητικών (φοιτητικό πάσο, βεβαίωση ΟΑΕΔ, ατέλεια ΣΕΗ κτλ)

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ


Εισιτήρια με 10€ αντί του κανονικού 12€ στην ηλεκτρονική προπώληση


Η προσφορά θα ισχύσει για περιορισμένο χρονικό διάστημα!


ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
TICKET SERVICES
- εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου
- τηλεφωνικά: 2107234567
- online: www.ticketservices.gr
PUBLIC
- σε όλα τα καταστήματα PUBLIC
- στο tickets.public.gr
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ/ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ
6985725647 & 6934264797

E-TICKET
Αγοράζοντας τα εισιτήριά σας ηλεκτρονικά, μπορείτε να τα κατεβάσετε σε μορφή PDF και να τα εκτυπώσετε, ώστε να εισέλθετε στο χώρο της εκδήλωσης απευθείας με αυτά.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
- Ο χώρος δεν διαθέτει ειδική πρόσβαση για άτομα με κινητικές δυσκολίες
- Ο χώρος δεν διαθέτει επαρκή θέρμανση

ΠΑΡΑΓΩΓΗ
ΚΟΙΒΑΛ ΑΜΚΕ
ΑΦΜ: 997022389
ΔΟΥ: ΙΖ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΔΡΑ: ΙΛΙΑΔΟΣ 70-72 11632 ΑΘΗΝΑ

PHOTO GALLERY
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Hahnemann Vol. 1
Τα όμοια θεραπεύουν τα όμοιά τους, Ιπποκράτης

Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣΗ θεατρική ομάδα Coeval I C.I.C Theatre Company παρουσιάζει τη Devised παράσταση Hahnemann Vol.1 εμπνευσμένη από το «Doctor Foster» του Mike Bartlett. Η πρώτη θεατρική παράσταση που ενώνει την τέχνη του θεάτρου με την επιστήμη της Ομοιοπαθητικής.

Σκηνοθεσία Άννα Δανέζη

Μπάγκειον Ξενοδοχείο
Πλατεία Ομονοίας 18 ΤΚ 10552

Πρεμιέρα 21 Ιανουαρίου 2019

Video trailer: https://www.youtube.com/watch?v=4JHOlhsTuCU«Κανείς δεν έχει αισθανθεί τόσο θυμό όσο μια περιφρονημένη γυναίκα». Η Νέλλη Βαλαωρήτου είναι γιατρός. Ζει έναν ονειρεμένο γάμο. Σε λίγο θα μάθει πως ο Άρης της, την απατά. Η ζωή της θα γεμίσει οργή αποκαλύπτοντας διαταραχές, προδοσίες και βία, που έμεναν να κοιμούνται κάτω από έναν εκ πρώτης όψεως «λειτουργικό» γάμο. Τα μυστικά και η προδοσία δένουν το σκελετό της ιστορίας, ο οποία χωρίζεται σε τρεις πράξεις και η πλοκή εξελίσσεται τρεις φορές επί σκηνής με διαφορετικό τρόπο και σκοπό. Η κάθε εκδοχή της ιστορίας, διαδραματίζεται από διαφορετικές Ομοιοπαθητικές ιδιοσυγκρασίες.

Ο κάθε άνθρωπος έχει μια ιδιαίτερη ιδιοσυγκρασία η οποία χαρακτηρίζεται από τους δικούς της τρόπους έκφρασης των σωματικών και ψυχοδιανοητικών χαρακτηριστικών του ατόμου. Για αυτό και ενώ η θεατρική συνθήκη παραμένει η ίδια, οι τρείς ιστορίες είναι διαφορετικές μεταξύ τους. Ερευνούμε την κατάληξη μίας πλοκής, σύμφωνα με την διαφορετικότητα ως προς τον χαρακτήρα των ανθρώπων που την δημιουργούν.

Σε κάθε ένα από τα τρία επίπεδα, υπάρχουν κόσμοι μέσα στους κόσμους. Το κοινό εμπειρικά εισχωρεί σε αυτούς και εμπλέκεται. Θεατές, ηθοποιοί, τεχνολογικά μέσα, συνυπάρχουν σε μια περίπλοκη κοινότητα στοιχειωμένη από Ομοιοπαθητικές ιδιομορφίες και στοιχεία. Το θέατρο με σκοπό την Αριστοτέλεια Κάθαρση θα μας αφήσει να εκτονώσουμε τα συναισθήματα μας σε ένα ασφαλές περιβάλλον. Ίσως η ταύτιση των Όμοιων Παθών μας, (Ομοιοπαθητική) με τους χαρακτήρες, να οδηγήσει σε ευεργετικά για την υγεία μας συναισθήματα όπως το να συμπάσχουμε, να συναισθανόμαστε και να κατανοούμε.

Το Hahnemann είναι πρώτη παράσταση που ενώνει την τέχνη του θεάτρου με την επιστήμη της Ομοιοπαθητικής. Στο Hahnemann το κοινό θα έρθει σε επαφή με τις ιδιοσυγκρασίες της Ομοιοπαθητικής που αντιπροσωπεύονται από τους χαρακτήρες του έργου. Εξομολογήσεις και μυστικά φανερώνονται σε ένα περιβάλλον οπού όλοι γίνονται όμοιοι.

'Τα όμοια θεραπεύονται με τα όμοιά τους', Ιπποκράτης.

Το έργο έχει πάρει τον τίτλο του από τον πατέρα της Ομοιοπαθητικής Dr. Samuel Hahnemann. H πλοκή του βασίζεται στην ιστορία ενός ερωτικού τριγώνου, που επαναλαμβάνεται σε τρία επίπεδα. Σε κάθε επίπεδο γνωρίζουμε τρεις διαφορετικούς χαρακτήρες, οι οποίοι αντιπροσωπεύουν τις ιδιοσυγκρασίες της Ομοιοπαθητικής. Λόγω των ποικίλων συμπεριφορών, αντιδράσεων, προτιμήσεων των εννέα συνολικά χαρακτήρων, η ίδια ιστορία εξελίσσεται εντελώς διαφορετικά σε κάθε επίπεδο.

Όταν βρεθούμε μπροστά στις ιδιοσυγκρασίες της Ομοιοπαθητικής νιώθουμε πως βλέπουμε κάποιον δικό μας, κάποιον που ξέρουμε καλά και κάποιες φορές τον εαυτό μας. Αυτό συγκλονίζει γιατί οι ομοιότητες που βρίσκουμε έχουν λεπτομερή, ακριβή και σαφή στοιχεία.

Mία καινοτόμος θεατρική παράσταση που διασταυρώνει την ιστορία του Mike Bartlett «Dr. Foster», την Φιλοσοφία της Ομοιοπαθητικής και σύγχρονα τεχνολογικά μέσα σε ένα διαδραστικό περιβάλλον όπου ο θεατής είναι σημαντικός και ενεργός.

Λίγα λόγια για την ομάδα COEVAL I

Η ομάδα COEVAL I ανοίγει ένα κεφάλαιο που θέλει ένα θέατρο για όλους, να ενώνει, να ακούει, να μην αποκλείει κανέναν. Η ομάδα ακολουθεί την Αριστοτέλεια θεωρεία της Θεατρικής Κάθαρσης. Το θέατρο επινοήθηκε για το κοινό, για λόγους θεραπείας, για να μπορούμε να συναισθανόμαστε ο ένας τον άλλο. Η ομάδα γεννήθηκε το 2011 για να εμπλουτίσει την άφιξη καινούργιων εφαρμογών διαδραστικού θεάτρου. Στόχος της είναι μεταμορφωτικές εμπειρίες θεάτρου που εστιάζουν στο κοινό, στον χώρο της σκηνής, στους ερμηνευτές και στην αφήγηση. Τα μέλη της αποτελούν μια πολυπολιτισμική κοινότητα η οποία συνδέεται και επικεντρώνεται στην πραγματοποίηση ρεαλιστικών ιστοριών σε καινοτόμες παραστάσεις.

Ταυτότητα της παράστασης

Κείμενο Σκηνοθεσία: Άννα Δανέζη
Eπεξεργασία Κειμένου: Μάκης Κατσούλης
Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Βισβιροπούλου
New Media: Αλεγια Παπαγεωργίου
Βοηθός Σκηνοθέτη: Ιωάννης Καταγάς
Παραγωγή: COEVAL I C.I.C Theatre Company

ΠΑΙΖΟΥΝ
Πάνος Ιωσηφίδης, Λουκία Μπάτση, Τάσος Κορκός, Ιωάννα Μπιτούνη, Μαίρη Φώφη Ανέστου Βαγγέλης Παπαδάκης, Βίκυ Μαιδανόγλου, Χριστιάνα Λαδοπούλου, Κωνσταντίνος Σειραδάκης, Άννα Δανέζη, Δήμητρα Παπουρτζή

INFO
Παραστάσεις
κάθε Δευτέρα & Τρίτη στις 20.00 μ.μ

Τιμές εισιτηρίων
12 € γενική είσοδος
10 € φοιτητικό/άνω των 65/πολύτεκνοι
8€ ατέλεια θεάτρου & άνεργοι

Διάρκεια παράστασης
160 '

www.ticketservices.gr
Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39 Στοά Πεσμαζόγλου
Τηλ. Κρατήσεων: 2107234567

tickets.public.gr
& στα καταστήματα Public

Κρατήσεις
6985725647 & 6934264797