Γιώργος Περρής - Πάτρα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΝ/ΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Συνεδριακό και Πολιτιστκό
Κέντρο Πανεπιστημίου Πατρών

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 Νοεμβρίου 2018
ώρα: 21.00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Πλατεία: 15€
Εξώστης: 10€


ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
TICKET SERVICES

Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου)
Τηλεφωνικά: 210 7234567
Online: www.ticketservices.gr
σε όλα τα καταστήματα PUBLIC

E-TICKET

Αγοράζοντας τα εισιτήριά σας ηλεκτρονικά, αν έχετε δικό σας εκτυπωτή, μπορείτε να τα κατεβάσετε σε μορφή αρχείου PDF και να τα εκτυπώσετε. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να εισέλθετε απευθείας στο χώρο της εκδήλωσης, χωρίς να περάσετε πρώτα από το ταμείο.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ
ΜΑΧΗΤΕΣ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΝΟΗΤΙΚΗ ΥΣΤΕΡΗΣΗ
ΑΦΜ: 099515961
ΔΟΥ: Γ' ΠΑΤΡΩΝ
ΕΔΡΑ: Παπαδιαμαντοπούλου 17, Πάτρα
 

  • Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018, 21:00 ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΝ/ΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ Γιώργος Περρής - Πάτρα ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝΔιαθεσιμότητα:    
PHOTO GALLERY
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Γιώργος Περρής

PLAYLIST

Συνεδριακό & Πολιτιστικό Κέντρο
Πανεπιστημίου Πατρών


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018
ώρα έναρξης 21.00

Τα τραγούδια που αγαπάμε τα βάζουμε σε λίστες και τα χαρίζουμε στους αγαπημένους μας. Αυτή την εφηβική συνήθεια, τη δική του “Playlist”, θα μοιραστεί μαζί μας ο Γιώργος Περρής στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου.

Λίγο πριν από την κυκλοφορία του νέου δίσκου του με την Ευανθία Ρεμπούτσικα και τη Λίνα Νικολακοπούλου, με τις αποσκευές του γεμάτες με τραγούδια της δισκογραφίας του, αλλά και αυτά που διαμόρφωσαν την προσωπικότητά του, ο Γιώργος Περρής δημιουργεί μία playlist που ενώνει πολλά διαφορετικά μουσικά χρώματα και γλώσσες. Η συναυλία του στην Πάτρα  σε συνδυασμό με το αυτοσαρκαστικό χιούμορ που χαρακτηρίζει τον Γιώργο επί σκηνής καθώς και τις προβολές βίντεο που συνοδεύουν κάποια από τα τραγούδια, υπόσχονται χαρά, συγκίνηση και πολύ τραγούδι.

«Ήθελα όπως στην παλιά καλή εποχή, να τραγουδήσω μόνο τα τραγούδια που με αγγίζουν πραγματικά, χωρίς την πίεση κάποιας θεματικής ενότητας, παρά μόνο το τι επιλέγει η καρδιά» γράφει ο ίδιος.

Άλλωστε από καρδιάς εργάζονται τόσο χρόνια οι «ΜΑΧΗΤΕΣ» με μοναδικό στόχο να βελτιώσουν τις συνθήκες εκπαίδευσης, απασχόλησης και διαβίωσης των ατόμων με νοητική υστέρηση.

Οι «ΜΑΧΗΤΕΣ» σας περιμένουν σε αυτό το ιδιαίτερο μουσικό ταξίδι στις 21.00 το βράδυ στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών


ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
- στο ticketservices.gr 
- σε όλα τα καταστήματα PUBLIC 
- τηλεφωνικά στο 210.7234567 
- Εκδοτήριο Ticket Services: Πανεπιστημίου 39 - Στοά Πεσμαζόγλου