Γιώργος Περρής - Πάτρα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΝ/ΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
Συνεδριακό και Πολιτιστκό
Κέντρο Πανεπιστημίου Πατρών

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 Νοεμβρίου 2018
ώρα: 21.00

ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Πλατεία: 15€
Εξώστης: 10€


ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
TICKET SERVICES

Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου)
Τηλεφωνικά: 210 7234567
Online: www.ticketservices.gr
σε όλα τα καταστήματα PUBLIC

E-TICKET

Αγοράζοντας τα εισιτήριά σας ηλεκτρονικά, αν έχετε δικό σας εκτυπωτή, μπορείτε να τα κατεβάσετε σε μορφή αρχείου PDF και να τα εκτυπώσετε. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να εισέλθετε απευθείας στο χώρο της εκδήλωσης, χωρίς να περάσετε πρώτα από το ταμείο.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ
ΜΑΧΗΤΕΣ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΝΟΗΤΙΚΗ ΥΣΤΕΡΗΣΗ
ΑΦΜ: 099515961
ΔΟΥ: Γ' ΠΑΤΡΩΝ
ΕΔΡΑ: Παπαδιαμαντοπούλου 17, Πάτρα
 
PHOTO GALLERY
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ

Ο Σύλλογος Γονέων Ατόμων με Νοητική Υστέρηση «ΜΑΧΗΤΕΣ» βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να σας ενημερώσει ότι αναβάλλει προσωρινά την  προγραμματισμένη για την Παρασκευή, συναυλία με τον διακεκριμένο ερμηνευτή Γιώργο Περρή.

Ζητάμε συγγνώμη από όλους όσους έσπευσαν να αγοράσουν εισιτήρια και τους ενημερώνουμε ότι τα χρήματα θα τους επιστραφούν από τα σημεία που τα προμηθεύτηκαν. 

Επίσης ευχαριστούμε θερμά τον κ. Γιώργο Περρή για τη θέρμη με την οποία ανταποκρίθηκε στο αίτημά μας να τραγουδήσει για εμάς κι ελπίζουμε να τον έχουμε μαζί μας στο μέλλον. Ευχαριστίες οφείλουμε και στους χορηγούς της εκδήλωσης που μας στηρίζουν απλόχερα σε κάθε μας προσπάθεια.  

Οι «ΜΑΧΗΤΕΣ» ανανεώνουν το ραντεβού τους μαζί σας, για τον ερχόμενο Ιανουάριο στην καθιερωμένη πλέον θεατρική μας συνάντηση.

Γιώργος Περρής

PLAYLIST

Συνεδριακό & Πολιτιστικό Κέντρο
Πανεπιστημίου Πατρών


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018
ώρα έναρξης 21.00

Τα τραγούδια που αγαπάμε τα βάζουμε σε λίστες και τα χαρίζουμε στους αγαπημένους μας. Αυτή την εφηβική συνήθεια, τη δική του “Playlist”, θα μοιραστεί μαζί μας ο Γιώργος Περρής στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου.

Λίγο πριν από την κυκλοφορία του νέου δίσκου του με την Ευανθία Ρεμπούτσικα και τη Λίνα Νικολακοπούλου, με τις αποσκευές του γεμάτες με τραγούδια της δισκογραφίας του, αλλά και αυτά που διαμόρφωσαν την προσωπικότητά του, ο Γιώργος Περρής δημιουργεί μία playlist που ενώνει πολλά διαφορετικά μουσικά χρώματα και γλώσσες. Η συναυλία του στην Πάτρα  σε συνδυασμό με το αυτοσαρκαστικό χιούμορ που χαρακτηρίζει τον Γιώργο επί σκηνής καθώς και τις προβολές βίντεο που συνοδεύουν κάποια από τα τραγούδια, υπόσχονται χαρά, συγκίνηση και πολύ τραγούδι.

«Ήθελα όπως στην παλιά καλή εποχή, να τραγουδήσω μόνο τα τραγούδια που με αγγίζουν πραγματικά, χωρίς την πίεση κάποιας θεματικής ενότητας, παρά μόνο το τι επιλέγει η καρδιά» γράφει ο ίδιος.

Άλλωστε από καρδιάς εργάζονται τόσο χρόνια οι «ΜΑΧΗΤΕΣ» με μοναδικό στόχο να βελτιώσουν τις συνθήκες εκπαίδευσης, απασχόλησης και διαβίωσης των ατόμων με νοητική υστέρηση.

Οι «ΜΑΧΗΤΕΣ» σας περιμένουν σε αυτό το ιδιαίτερο μουσικό ταξίδι στις 21.00 το βράδυ στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών


ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
- στο ticketservices.gr 
- σε όλα τα καταστήματα PUBLIC 
- τηλεφωνικά στο 210.7234567 
- Εκδοτήριο Ticket Services: Πανεπιστημίου 39 - Στοά Πεσμαζόγλου