Γιώργος Χαλικιόπουλος

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

HOLYWOOD STAGE
Λ. Βουλιαγμένης 289, Αγ. Δημήτριος
τηλ. 2109700418

ΤΙΜΗ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ
8 ευρώ
(περιλαμβάνεται δωρεάν ποτήρι κρασί ή μπύρα)

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
Σε όλα τα καταστήματα Public
και στην Ticket Services
Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39
Τηλεφωνικά: 2107234567
Online: www.ticketservices.gr


ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Τα εισιτήρια που αγοράζονται τηλεφωνικά ή online παραλαμβάνονται το βράδυ της εκδήλωσης με μια ταυτότητα, απλά ζητώντας τα στο όνομα που έχουν αγοραστεί.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ
HOLYWOOD STAGE
ΑΦΜ: 148651870
ΔΟΥ: Αγ. Δημητρίου
Έδρα: Λεωφ.Βουλιαγμενης 289 - Αγ. Δημήτριος

PHOTO GALLERY
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Holywood Stage
Λ. Βουλιαγμένης 289, Αγ. Δημήτριος

Γιώργος Χαλικιόπουλος

 
Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018

Έχοντας στις αποσκευές του το καινούριο του single 'Να Γελάς', τα τραγούδια που έχει γράψει με τους IsNoGood, τις διασκευές που τον έχουν χαρακτηρίσει, καθώς και αγαπημένα του τραγούδια που τον έχουν ακολουθήσει σε όλη του τη μουσική διαδρομή από το ελληνικό και το ξένο ρεπερτόριο, ο Γιώργος Χαλικιόπουλος στην πρώτη του μετά IsNoGood εμφάνιση στην Αθήνα, θα βρίσκεται το Σάββατο 6 Ιανουαρίου στη σκηνή του HolyWood Stage!

Από τον Τσιτσάνη στους Hooverphonic και από τον Robbie Williams στο Μίκη Θεοδωράκη, ο Γιώργος Χαλικιόπουλος και η παρέα του έρχονται να γεμίσουν θετική ενέργεια το HolyWood Stage και φωτεινά χαμόγελα όσους βρεθούν εκεί!

Ο Γιώργος Χαλικιόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα, με καταγωγή από την Κέρκυρα όσο και από την Χίο.

Από πολύ νωρίς τον τράβηξε η μουσική και σε ηλικία 6 ετών ξεκίνησε μαθήματα κλασικής κιθάρας με το Νότη Μαυρουδή ακολουθώντας και τις ανάλογες θεωρητικές σπουδές.

Στην εφηβεία του ξεκίνησε να γραφεί τα πρώτα του τραγούδια και να παρακολουθεί μαθήματα φωνητικής και ορθοφωνίας με τη Φιλίτσα Κωνσταντινίδου. Αναπόφευκτα άρχισε και η επαγγελματική του ενασχόληση με τη μουσική.

Μπορεί να τον έχετε δει σε διάφορους χώρους, από μουσικές σκηνές και μπουάτ μέχρι μεγάλες πίστες, και θέατρα έχοντας κάνει πολλές συνεργασίες με αρκετούς επωνύμους.

Το 2008 ήταν ο νικητής του πανελλήνιου μουσικού διαγωνισμού που διοργάνωσε η hp με το τραγούδι του 'Θα γυρίσει ο Τροχός'.

Το δισκογραφικό του ντεμπούτο το έκανε με τους IsNoGood στους οποίους ήταν ο βασικός δημιουργός και ερμηνευτής. 'Θα γυρίσει ο Τροχός', 'Ο Γιος του Ανέμου', 'Εχω ανάγκη να πιστέψω', 'Ολα θα τ'αλλάξω' ήταν από τα τραγούδια που ξεχώρισαν.

Συμμετείχε σε αρκετές συλλογές τραγουδιών μεταξύ των οποίων «Ξαναδιαβάζοντας τον Μίκη Θεοδωράκη» με τη διασκευή του τραγουδιού 'Μαργαρίτα Μαργαρώ'!

Χωρίς τους IsNoGood πλέων ο Γιώργος Χαλικιόπουλος επανεμφανίζεται στο προσκήνιο με το τραγούδι του 'Να Γελάς' που κυκλοφορεί από την Keys Records, μια προτροπή που σε όλους κάνει καλό!

Είστε έτοιμοι για επιβίβαση ?

Ώρα προσέλευσης: 22.30

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

HolyWood Stage
Λεωφ. Βουλιαγμένης 289
(πλησίον σταθμών μετρό Δάφνη και Αγ. Δημήτριος)
Facebook: https://www.facebook.com/holywoodstage.gr