ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΙΟΣ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΡΜΙΟΝΗΣ
Ερμιόνη Αργολίδας

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

ώρα 21.00
(οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00)

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ
13€ - Προπώληση
15€ - Στην είσοδο

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
Ticket Services
- τηλεφωνικά: 210 7234567
- online: www.ticketservices.gr
Καταστήματα Public
- online: tickets.public.gr

Αγοράζοντας ηλεκτρονικά το εισιτήριό σας κατεβάζετε αρχείο PDF και εκτυπώνετε το Voucher τής αγοράς σας. Το βράδυ της συναυλίας, κατά την προσέλευσή σας στο χώρο της συναυλίας, το Voucher ανταλλάσσεται με το νόμιμο εισιτήριο.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΜΙΟΝΗΣ
"ΒΙΤΟΡΙΖΑ"
ΑΦΜ: 997396885
ΔΟΥ: ΝΑΥΠΛΙΟΥ
ΕΔΡΑ: Ερμιόνη Αργολίδας

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ
ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΙΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΡΜΙΟΝΗΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017
ώρα 21.00

O Γιάννης Πάριος ένας από τους μεγαλύτερους τραγουδιστές αλλά και συνθέτες, έρχεται στην Ερμιόνη για μια μεγάλη συναυλία στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΡΜΙΟΝΗΣ. Το όνομά του είναι συνδεδεμένο με τις λέξεις έρωτας, αγάπη, επιτυχία, ταλέντο. Το «φαινόμενο Πάριος», με τη συγκινητική απήχηση στον κόσμο, έχει εμφανιστεί στα μεγαλύτερα θέατρα του κόσμου και δείχνοντας μεγάλο σεβασμό και αφοσίωση σε αυτό που κάνει, έχει καταφέρει να είναι χαραγμένος στη συνείδηση όλων, τόσο ο ίδιος ως καλλιτέχνης, όσο και τα τραγούδια του. Έχει τραγουδήσει τον έρωτα, γράφει στίχους και μουσική και τα τραγούδια του έχουν μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες.

Γιάννης Πάριος, ο τροβαδούρος του έρωτα, με 45 χρόνια ουσιαστικής πορείας, με το πάθος και την αυθεντικότητά του και που όλοι μια φορά στη ζωή τους πρέπει να βιώσουν την εμπειρία του να παραβρεθούν σε συναυλία και να ακούσουν ζωντανά τον τραγουδιστή του έρωτα. Να δονηθούν από την εύθραυστη δυναμικότητα των συναισθημάτων που αναβλύζουν από κάθε τραγούδι του, μέσω της ιδιαίτερης φωνής του και φυσικά το σίγουρο είναι πως εκείνο το βράδυ, θα φύγουμε όλοι μετά το τέλος της συναυλίας και θα αισθανθούμε ερωτευμένοι. Άλλοι με το ταίρι τους, άλλοι με τη στιγμή, άλλοι με το «σήμερα», άλλοι με τη ζωή «που περνά και χάνεται». Ο έρωτας έτσι κι αλλιώς είναι παντού, απλά ο Γιάννης Πάριος μας δείχνει για ακόμη μια φορά τον τρόπο να τον αφουγκραστούμε και να αφεθούμε να μας τρυπήσουν τα βέλη του.

Οι πύλες ανοίγουν στις 20.00.

Έναρξη συναυλίας: 21.00