Δημήτρης Νέζης: party-παρουσίαση single & special guest Κιάννα

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
HOLYWOOD STAGE
Λ. Βουλιαγμένης 289, Αγ. Δημήτριος
τηλ. 2109700418

ΤΙΜΗ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ
10 ευρώ
(περιλαμβάνεται δωρεάν ποτήρι κρασί ή μπύρα)

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
Καταστήματα Public
Ticket Services
Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39
Τηλεφωνικά: 2107234567
Online: www.ticketservices.gr


ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Τα εισιτήρια που αγοράζονται τηλεφωνικά ή online παραλαμβάνονται το βράδυ της εκδήλωσης με μια ταυτότητα, απλά ζητώντας τα στο όνομα που έχουν αγοραστεί.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ
HOLYWOOD STAGE
ΑΦΜ: 148651870
ΔΟΥ: Αγ. Δημητρίου
Έδρα: Λεωφ.Βουλιαγμενης 289 - Αγ. Δημήτριος
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Δημήτρης Νέζης

Κυριακή, 14 Οκτωβρίου 2018

Holywood Stage

Ο Δημήτρης Νέζης ''Dimitris Nezis'' στην φιλόξενη Μουσική Σκηνή HolyWood Stage για ένα party-παρουσίαση του single "Κάνε πως μ'αγαπάς" σε στίχους του ίδιου και μουσική Κωνσταντίνου Οικονομόπουλου, ενώ η παραγωγή ανήκει στον Κώστα Καρακώστα ''Kostas Karakostas'' & την ProdAction Music με special guest την Kianna!

O Δημήτρης Nέζης γεννήθηκε & μεγάλωσε στην Aθήνα. Στα πρώτα του βήματα σπουδάζει φωνητική στο εθνικό ωδείο Αθηνών & το Fame studio του Ant1 και στην πορεία συνεργάζεται με ονόματα του χώρου όπως η Julie Massino, o Αντώνης Γούναρης, o Πάνος Μεταξόπουλος, o Chuck Foster, o Nεκτάριος Σφυράκης, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Γιάννης Σαββιδάκης, η Καλομοίρα & ο Γιάννης Πλούταρχος .

Το πρώτο του τραγούδι "πρέπει να καταλάβεις" κυκλοφορεί digital τον Απρίλιο του 2012, και εκείνος φεύγει για μουσικές σπουδές στο Λονδίνο, ενώ τo 2013 υπογράφει συμβόλαιο με την strawberry music & κυκλοφορεί το «θέλω να πω» σε μουσική και στίχους Νεκτάριου Σφυράκη. To 2015 κυκλοφορεί digital το πρώτο του cd-ep με 6 τραγούδια, με τιτλο «Ήρθε η στιγμή».
‌Το 2015 κυκλοφορεί το «δείξε μου δρόμο» σε μουσική Πασχάλη Τσαλιάφα και στίχους Χαράλαμπου Σάββα και εκπροσωπεί την Eλλάδα σε διεθνή μουσικό διαγωνισμό στην Ρωσία .

Παράλληλα συνεργάζεται με τον Τόνυ Κονταξάκη & την Μινα Γιαννοπουλου σε live εμφανίσεις και όχι μόνο.

Το 2016 συμμετέχει σε 2 μουσικοχορευτικές παραστάσεις και συνεργάζεται με μεγάλα ονόματα του θεάτρου & της τηλεόρασης όπως ο Στέλιος Καλαθάς & ο Στρατής Πανούριος.

Το φθινόπωρο του 2018 κυκλοφορεί το single "Κάνε πως μ'αγαπάς" σε στίχους του ίδιου και μουσική Κωνσταντίνου Οικονομόπουλου, ενώ η παραγωγή ανήκει στον Κώστα Καρακώστα & την ProdAction music.

Το party-παρουσίαση του single θα γίνει στις 14 Οκτωβρίου στο HolyWood Stage (με special guest την ΚΙΑΝΝΑ) , απ'όπου θα ξεκινήσει και το promo tour του τραγουδιού σε ολόκληρη την χώρα.

Το HolyWood Stage έχει ως αρχή τον σεβασμό σε όλους τους ανθρώπους και ο χώρος του από την πρώτη μέρα λειτουργίας διαθέτει πρόσβαση για ΑμΕΑ καθώς και ειδικές τουαλέτες για ΑμΕΑ.
Επίσης η μουσική σκηνή παρέχει και καλλιτεχνικά προγράμματα για όλες τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, δείχνοντας τον δρόμο πως η διασκέδαση είναι δικαίωμα όλων.