ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ - Summer Live 2018

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΗΜΟΥ ΝΕΣΤΟΥ ''ΠΛΑΙ ΣΤΟ ΚΥΜΑ''

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΗΜΟΥ ΝΕΣΤΟΥ
«Πλάι στο κύμα»
ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018
ώρα: 21.30

αναβολή συναυλίας

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ
15 € γενική είσοδος
(δεν εξασφαλίζει θέση καθημένου)


ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
TICKET SERVICES
- εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου
- τηλεφωνικά: 2107234567
- online: www.ticketservices.gr
Οι τηλεφωνικές και οι online αγορές περιλαμβάνουν χρέωση υπηρεσίας +1€ ανα εισιτήριο

PUBLIC
- σε όλα τα καταστήματα PUBLIC
- στο tickets.public.gr

E-TICKET
Αγοράζοντας τα εισιτήριά σας ηλεκτρονικά, μπορείτε να τα κατεβάσετε σε μορφή PDF και να τα εκτυπώσετε, ώστε να εισέλθετε στο χώρο της εκδήλωσης απευθείας με αυτά.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ
Α.Ο. LIVE PRODUCTIONS LTD
Οργάνωση Δημοσίων Θεαμάτων
ΑΦΜ: 997326300
ΔΟΥ: Α ΑΘΗΝΩΝ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ
SUMMER LIVE 2018

Φεστιβάλ Δήμου Νέστου
«Πλάι στο κύμα»
Κυριακή 29 Ιουλίου 2018


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Δήμος Νέστου συμμετέχοντας στο εθνικό πένθος λόγω της πύρινης λαίλαπας, η οποία προκάλεσε την απώλεια δεκάδων ανθρώπινων ζωών, την καταστροφή εκατοντάδων σπιτιών και περιουσιών αναβάλλει την διεξαγωγή του τριήμερου φεστιβάλ «Πλάι στο κύμα» 27 έως 29 Ιουλίου 2018, μετά από  συνεννόηση με τον διοργανωτή και τους καλλιτέχνες  (Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Άννα Βίσση και Αντώνη Ρέμο). Οι νέες ημερομηνίες διεξαγωγής των συναυλιών θα ανακοινωθούν με δελτίο τύπου εντός των επόμενων ημερών. Όσοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια μπορούν να τα εξαργυρώσουν από τα σημεία προπώλησης.

Σημείωση σχετικά με τις επιστροφές των χρημάτων:

Η επιστροφή του αντιτίμου των εισιτηρίων γίνεται στα σημεία από όπου αγοράστηκαν με την προσκόμιση του εισιτηρίου.

Τα εισιτήρια που είχαν αγοραστεί ηλεκτρονικά ακυρώνονται αυτόματα χωρίς να χρειαστεί να προβείτε σε κάποια ενέργεια, και η επιστροφή της αξίας των εισιτηρίων γίνεται απευθείας στην κάρτα που είχε χρησιμοποιηθεί για την αγορά.Ο Δήμος Νέστου φιλοξενεί για μια υπέροχη μοναδική συναυλία τον Αντώνη Ρέμο, στα πλαίσια του Φεστιβάλ «Πλάι στο Κύμα», την Κυριακή 29 Ιουλίου, στις 9.30 το βράδυ. Ένα τεράστιο πάρτι γεμάτο υπέροχα τραγούδια, μεγάλες επιτυχίες, αξεπέραστες ερμηνείες.

Ο Αντώνης Ρέμος, με την υπέροχη φωνή του και την ανεπιτήδευτη σκηνική παρουσία του, από την πρώτη μέρα της καριέρας του μέχρι και σήμερα βρίσκεται αδιάλειπτα στην κορυφή, τα τραγούδια του αγγίζουν πάντα την πρώτη θέση στα charts και γίνονται πάντα επιτυχίες, οι ερμηνείες του είναι αξεπέραστες ενώ οι συναυλίες του είναι πάντα sold out.

Μην λείψει κανείς από αυτό το υπέροχο πάρτι!!