ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ - «Με λογισμό και μ’ όνειρο»

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
ΩΔΕΙΟ ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ
Κυριακή 1/09/2013
ώρα έναρξης: 21.00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Διακεκριμένη: 40€
Α' Ζώνη: 35€
Β' Ζώνη: 30€
Γ' Ζώνη: 25€
Άνω Διάζωμα: 20€ - Φοιτητικό: 15€

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΑΝΩ ΔΙΑΖΩΜΑ.
ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΗΡΩΔΕΙΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 18.30


Ειδική τιμή για ΑΜΕΑ και συνοδούς: 5 ευρώ (συγκεκριμένες θέσεις για άτομα με κινητικά προβλήματα στις δυο πρώτες σειρές της Κερκίδας Α)

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
- Καταστήματα Public
- Ticket Services
Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39
Τηλεφωνικά: 210 7234567
Online: www.ticketservices.gr, www.livetickets.gr

Τα εισιτήρια που αγοράζονται τηλεφωνικά και online, μπορούν να παραληφθούν κατευθείαν στο Ηρώδειο την ημέρα της εκδήλωσης, ή νωρίτερα από την Πανεπιστημίου 39, με μια ταυτότητα ή με την πιστωτική κάρτα.

PHOTO GALLERY
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Για την συναυλία στο Ηράκλειο Κρήτης (20/12/13) κάντε κλικ εδώ


O Γιάννης Μαρκόπουλος
στο Ηρώδειο την 1η Σεπτεμβρίου

«Με λογισμό και μ' όνειρο»

Ο μεγάλος συνθέτης Γιάννης Μαρκόπουλος θα διευθύνει τα έργα του την 1η Σεπτεμβρίου στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού σε μια συναυλία που θα μας ταξιδέψει σε αγαπημένα ακούσματα, ανασύροντας –σύμφωνα και με τον τίτλο- «το λογισμό» και «τ’όνειρο», σε μια εποχή δύσκολη, όπως η σημερινή.

Συνταξιδιώτες του σε αυτή τη μουσική διαδρομή θα είναι:

  • ο Γιώργος Νταλάρας, που ξανασυναντιέται μουσικά με τον Γιάννη Μαρκόπουλο επί σκηνής μετά από 25 χρόνια.
  • η Νατάσα Μποφίλιου σε ειδική συμμετοχή στην πρώτη συνεργασία τους
  • ο Vassilikos, που συνομιλεί μουσικά με το συνθέτη ήδη από πέρυσι.
  • ο Χαράλαμπος Γαργανουράκης
  • ο Λάκης Χαλκιάς, σε συνέχεια των 40 ετών και των δύο, συνεργασίας με το συνθέτη
  • ο Πρωτοψάλτης Γιώργος Ναούμ που θα ερμηνεύσει τον Ψάλτη από τις Σειρήνες
  • η περίφημη σοπράνο Έλενα Κελεσίδη, που ερμηνεύει παγκόσμια συμφωνικά έργα του συνθέτη και θα αποδώσει τον Στράτη θαλασσινό ανάμεσα στους Αγάπανθους

Όλοι αυτοί οι ξεχωριστοί ερμηνευτές θα συναντηθούν την 1η Σεπτεμβρίου και ο καθένας με το δικό του, μοναδικό, τρόπο θα αποδώσει το διαχρονικό ορίζοντα των τραγουδιών του Γιάννη Μαρκόπουλου. Τραγουδιών που όλοι έχουμε αγαπήσει και τραγουδήσει...από τα περίφημα «Μαλαματένια λόγια» και το «Ζαβαρακατρανέμια» ως τα «Χίλια μύρια κύμματα», τα «Παραπονεμένα λόγια», τον «Πειρασμό», την «Ελλάδα (Λέγκω)», τη «Φάμπρικα»,«Την Εικόνα σου (Χρώματα κι αρώματα)», «Τα λόγια και τα χρόνια», «Τη μάνα του Αλέξανδρου», «Τον Στράτη τον θαλασσινό», το «Όχι δεν πρέπει».

Οι παλιές γνώριμες συνθέσεις θα συμπληρωθούν από τις νεότερες,  αλλά και σε πρώτη εκτέλεση το «Εσπέριο Φως» που θα αποδώσουν ο φημισμένος Βέλγος Μάρκ Γκρόουελς στο φλάουτο και η Σύλβια Κουτρούλη στον αρχαίο αυλό Νέι, προσφέροντας ένα μουσικό πανόραμα σε μια μοναδική βραδιά κάτω από τη σκιά της Ακρόπολης.

Το μοναδικό σύνολο των παραπάνω ερμηνευτών συμπληρώνουν:  16μελής χορωδία, 8μελές Βυζαντινό σύνολο ΤΕΤΤΙΞ και η  Oρχήστρα Παλίντονος Αρμονία.

Ώρα έναρξης της παράστασης: 9 το βράδυ

Τιμές Εισιτηρίων: 40€ (Διακεκριμένη Ζώνη), 35€ (ΖΩΝΗ Α’), 30€ (ΖΩΝΗ Β’), 25€ (ΖΩΝΗ Γ’), 20€ (ΑΝΩ ΔΙΑΖΩΜΑ ), 15€ (ΦΟΙΤΗΤΕΣ) και 5€ (ΑΜΕΑ -22 Θέσεις)     

ΠΑΡΑΓΩΓΗ: Live 2

Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω