ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΒΟΛΟΥ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ
Special Guest: ΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ
Καλοκαίρι 2013

ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013
Δημοτικό Θέατρο Βόλου

ώρα έναρξης: 21.30

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ
12 ευρώ - Προπώληση
15 ευρώ - Στην είσοδο

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
- Public,
- Ticket Services
Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39
Τηλεφωνικά: 2107234567
Online: www.ticketservices.gr
- LiveTickets.gr

Οι τηλεφωνικές και οι online αγορές περιλαμβάνουν χρέωση υπηρεσίας +1 ευρώ ανα εισιτήριο.

Τα εισιτήρια που αγοράζονται τηλεφωνικά και online μπορούν να παραληφθούν και νωρίτερα από την ημέρα της συναυλίας, στο κατάστημα της Ticket Services, στην Πανεπιστημίου 39. Επίσης η παραλαβή μπορεί να γίνει και την ημέρα της συναυλίας στα ταμεία του συναυλιακού χώρου.

Για την παραλαβή είναι απαραίτητη μία ταυτότητα ή η πιστωτική κάρτα που χρησιμοποιήθηκε.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

MΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ
Special guest ΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ
Καλοκαίρι 2013

Tετάρτη, 4 Σεπτεμβρίου και ώρα 21.30
στο Δημοτικό Θέατρο Βόλου

«Η Αγάπη Δυναμώνει, πάνω που είπες πως τελειώνει....»: το τραγούδι που ήδη παίζει στα ραδιόφωνα και μας ξεσηκώνει, είναι ένα από τα τραγούδια που θα ακούσουμε στη συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη, την Τετάρτη, 4 Σεπτεμβρίου στον Βόλο.

Ετοιμαστείτε  να τραγουδήσετε ένα αξέχαστο και ανεξάντλητο ρεπερτόριο από τις παλιές επιτυχίες του Μιχάλη, «Μόνο στα όνειρα», το «Πάρτυ», το «Κρυφό φιλί», το «Πιο Πολύ», «Μια απ’ τα ίδια», «Το σ’αγαπώ», «Το Καλοκαίρι μου» και το «Όλα ή τίποτα»... ως τα πρόσφατα «Τρεις Ζωές», «Πλάι-Πλάι» αλλά και τα ολοκαίνουρια τραγούδια του από το δίσκο «Η Αγάπη Δυναμώνει» που κυκλοφορεί από τις 17 Ιουνίου!

Η περιοδεία του Μιχάλη Χατζηγιάννη -με special guest το Μηδενιστή- ξεκίνησε στην Πάτρα με μία συναυλία μοναδική και ακολούθησαν πολλές επιτυχημένες σε Κύπρο και μεγάλες πόλεις της Ελλάδας!

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο σημαντικότερος συνθέτης και τραγουδιστής της γενιάς του που παραμένει για περισσότερο από μια δεκαετία πρωταγωνιστής στην ελληνική μουσική σκηνή, ξεσηκώνει με το δικό του μοναδικό τρόπο μικρούς και μεγάλους. Και ο Μηδενιστής, ο μετρ της ελληνικής ραπ ξέρει να δίνει το δικό του παλμό.

Απολαύστε τους μαζί στο «Σε έναν Τοίχο» -που παρέμεινε σταθερά στην πρώτη θέση των ραδιοφώνων όλο το χειμώνα- αλλά και σε άλλα τραγούδια, σε ένα πρόγραμμα με πολλές εκπλήξεις!

Γιατί... αυτό το live... τα έχει όλα!

Χορηγός: VODAFONE

Παραγωγή: Live2

Χορηγοί Επικοινωνίας:
TRT – Ράδιο Vera – Power – Λάμψη – Nova – Ταχυδρόμος – VolosVoice – Thesout-www.magnesianews.gr

Τιμή Εισιτηρίου:
Στην προπώληση: 12€
Στην είσοδο: 15€

Προπώληση Εισιτηρίων:
Public
www.livetickets.gr
Εκδοτήρια Ticket Services
(Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσματζόγλου)

ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
από την Ticket Services

  • ▶ Εντοπίστε μοναδικές ευκαιρίες σε επιλεγμένα θέατρα και συναυλιακούς χώρους

  • ▶ Αξιοποιήστε Happy Ηour στιγμές σε συγκεκριμένες μέρες και ώρες

  • ▶ Ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα μας για τις εκάστοτε προσφορές

  • ▶ Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας εύκολα και οικονομικά

Τρέχουσες προσφορές

Η Υπηρεσία Εισιτηρίων σε συνεργασία με επιλεγμένους διοργανωτές εκδηλώσεων, εντάσσει στην ιστοσελίδα της την δυνατότητα αγοράς εισιτηρίων προσφοράς.

Εντοπίστε τις εκάστοτε προσφορές που διατίθενται απο την ιστοσελίδα μας από το ειδικό banner "ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΠΡΟΣΦΟΡΕΣ" στην αριστερή πλευρά της ιστοσελίδας.

Σημειώστε ότι κάποιες προσφορές ενδέχεται να χρειάζονται "Ενεργοποίηση" ώστε να γίνουν διαθέσιμες κατά την διαδικασία της αγοράς. Η ενεργοποίηση γίνεται επίσης από το banner «ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΠΡΟΣΦΟΡΕΣ»

Άλλες παραστάσεις σε προσφορά θα διαθέτουν ειδικές εκπτωτικές τιμές, θα είναι ενεργοποιημένες για συγκεκριμένες μέρες και ώρες (Happy Hour) ή θα παρέχουν πολλές άλλες εκπλήξεις!

Μείνετε συντονισμένοι με τις «ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΠΡΟΣΦΟΡΕΣ» της Ticket Services και απολαύστε τις αγαπημένες σας παραστάσεις σε μοναδικές τιμές!

Δείτε τις τρέχουσες προσφορέςOK