CHICAGO - PRODANCERS STUDIO

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Όλες οι παραστάσεις
ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ ΜΜΘ

>Στο Μέγαρο Μουσικής:
25ης Μαρτίου & Παραλία.
Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα-Σάββατο: 10:00πμ-6:00μμ
Τηλέφωνο: 2310 895938-9.
Τις ημέρες που πραγματοποιούνται παραστάσεις στο κτίριο Μ2 μπορείτε να καλείτε και στο: 2310896000.
Εφόσον υπάρχει παράσταση Κυριακή, τα εκδοτήρια ανοίγουν δύο ώρες πριν από την εκδήλωση.

>Στην Πλατεία Αριστοτέλους.
Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο:
10:00πμ-3:30μμ
Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή:
10:00πμ-2:00μμ και 5:30μμ-8:00μμ

>Ηλεκτρονικά
Στο www.ticketservices.gr

Οι ηλεκτρονικές αγορές γίνονται με χρέωση κάρτας, η οποία χρεώνεται στο ασφαλές περιβάλλον της ALPHA BANK.

ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Για την χρήση εκπτωτικών εισιτηρίων (φοιτητικό, ανέργων κτλ) σε παραστάσεις που αυτά προβλέπονται, θα χρειαστεί κατά την προσέλευσή σας να επιδείξετε τα αντίστοιχα δικαιολογητικά (φοιτητικό πάσο, κάρτα ανεργίας ΟΑΕΔ ηλεκτρονικά ανανεωμένη κτλ)

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Τα εισιτήρια που αγοράζονται ηλεκτρονικά, παραλαμβάνονται με την επίδειξη ταυτότητας στα εκδοτήρια του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης ή στην πλατεία Αριστοτέλους οποιαδήποτε στιγμή. Επίσης η παραλαβή μπορεί να γίνει ακόμα και λίγη ώρα πριν την παράσταση στα ταμεία του χώρου της εκδήλωσης.

ΕΚΤΥΠΩΣΗ e-Ticket
Με την ολοκλήρωση της αγοράς σας, μπορείτε να κατεβάσετε και να εκτυπώσετε τα εισιτήρια σε δικό σας εκτυπωτή, έτσι ώστε να μην χρειαστεί να τα παραλάβετε από κάποιο ταμείο.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

CHICAGO

PRODANCERS STUDIO
  • 18 Απριλίου 2018
    Τετ     21:30  (ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΡΙΑΔΗΣ Μ2)
  • 24 Απριλίου 2018
    Τρι     21:30  (ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΡΙΑΔΗΣ Μ2)
  • 26 Απριλίου 2018
    Πεμ     21:30  (ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΡΙΑΔΗΣ Μ2)
Η ProDancers Studio, μετά τις sold out επιτυχίες A Love Story at the Moulin Rouge (2016) και Grease (2017), συνεργάζεται φέτος με τον Μάριο Μιλτιάδου (House of Drama, Νικητής "Ελλάδα Έχεις Ταλέντο 2017") για τη χορευτική μεταφορά του κλασικού Broadway musical Chicago στο Μουσικής Θεσσαλονίκης.
Γνωστός πλέον σε Ελλάδα και Κύπρο, ο ταλαντούχος Mάριος Μιλτιάδου, σε πρωταγωνιστικό ρόλο & ρόλο καλλιτεχνικού διευθυντή, προκαλεί το κοινό να σκεφτεί πως "τα πράγματα δεν είναι πάντα αυτό που μοιάζουν να είναι" και δίνει ζωή στο διάσημο έργο με τη δική του, προσωπική αισθητική: dark, edgy, sexy.
Η νεαρή Roxie Hart, επίδοξη performer της jazz, έχοντας μόλις δολοφονήσει τον εραστή της, φυλακίζεται στο Cook County Jail του Chicago. Εκεί, γνωρίζει τo διάσημo jazz είδωλο Velma Kelly, που περιμένει τη δίκη της για τη διπλή δολοφονία του σύζυγου και της αδελφής της. Ο εξαπατημένος σύζυγος της Roxie, Amos Hart, αφελώς συμφωνεί να τη βοηθήσει να προσλάβει τον ραδιούργο δικηγόρο Billy Flynn για την υπεράσπισή της. Με την καθοδήγηση της φιλοχρήματης Mama Morton, που ως δεσμοφύλακας των γυναικείων φυλακών, αναλαμβάνει οποιαδήποτε “διευκόλυνση” υπό όρους, η Roxie και η Velma συνεργάζονται, ανταγωνίζονται, και η εκρηκτική τους αντιπαράθεση δίνει ένταση και σκοτεινή, καθηλωτική σεξουαλικότητα σε όλο το έργο.
H δημοσιογράφος Mary Sunshine “καλύπτει” για το κοινό την εξέλιξη της ιστορίας και μας εισάγει στο κλίμα του έργου: εξαπάτηση, δολοπλοκία, διαφθορά, σκοτεινά πάθη, έγκλημα, ματαιοδοξία αλλά και δυναμικότητα, φεμινισμός, διαφορετικότητα, σεξουαλική απελευθέρωση and all that jazz !
Μια χορευτική υπερπαραγωγή με φαντασμαγορικά κοστούμια, λαμπερά σκηνικά και εξαιρετικές παρουσίες, με την πρωτοποριακή & απολαυστική προσέγγιση του Μάριου Μιλτιάδου και την υπογραφή της ProDancers Studio.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

15€, 12€ (φοιτητικό, ανέργων, πολυτέκνων)