ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΒΑΓΟΝΙ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Όλες οι παραστάσεις
ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ ΜΜΘ

>Στο Μέγαρο Μουσικής:
25ης Μαρτίου & Παραλία.
Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα-Σάββατο: 10:00πμ-6:00μμ
Τηλέφωνο: 2310 895938-9.
Τις ημέρες που πραγματοποιούνται παραστάσεις στο κτίριο Μ2 μπορείτε να καλείτε και στο: 2310896000.
Εφόσον υπάρχει παράσταση Κυριακή, τα εκδοτήρια ανοίγουν δύο ώρες πριν από την εκδήλωση.

>Στην Πλατεία Αριστοτέλους.
Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο:
10:00πμ-3:30μμ
Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή:
10:00πμ-2:00μμ και 5:30μμ-8:00μμ

>Ηλεκτρονικά
Στο www.ticketservices.gr

Οι ηλεκτρονικές αγορές γίνονται με χρέωση κάρτας, η οποία χρεώνεται στο ασφαλές περιβάλλον της ALPHA BANK.

ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Για την χρήση εκπτωτικών εισιτηρίων (φοιτητικό, ανέργων κτλ) σε παραστάσεις που αυτά προβλέπονται, θα χρειαστεί κατά την προσέλευσή σας να επιδείξετε τα αντίστοιχα δικαιολογητικά (φοιτητικό πάσο, κάρτα ανεργίας ΟΑΕΔ ηλεκτρονικά ανανεωμένη κτλ)

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Τα εισιτήρια που αγοράζονται ηλεκτρονικά, παραλαμβάνονται με την επίδειξη ταυτότητας στα εκδοτήρια του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης ή στην πλατεία Αριστοτέλους οποιαδήποτε στιγμή. Επίσης η παραλαβή μπορεί να γίνει ακόμα και λίγη ώρα πριν την παράσταση στα ταμεία του χώρου της εκδήλωσης.

ΕΚΤΥΠΩΣΗ e-Ticket
Με την ολοκλήρωση της αγοράς σας, μπορείτε να κατεβάσετε και να εκτυπώσετε τα εισιτήρια σε δικό σας εκτυπωτή, έτσι ώστε να μην χρειαστεί να τα παραλάβετε από κάποιο ταμείο.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΒΑΓΟΝΙ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ''ΦΛΟΓΑ'' ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑΣ
  • 10 Μαρτίου 2018
    Σαβ     21:00  (ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΡΙΑΔΗΣ Μ2)
Ο Πολιτιστικός Χορευτικός Σύλλογος "ΦΛΟΓΑ" Νεοχωρούδας και το Σύγχρονο θέατρο Βασίλης Διαμαντόπουλος-Θεατρικό εργαστήρι για εφήβους, παρουσιάζει την χοροθεατρική παράσταση "Το Τελευταίο Βαγόνι". Έργο της χορογράφου Τριάδας Αρμουτίδου, το οποίο βασίζεται σε ιστορικά γεγονότα που διαδραματίστηκαν στη Θεσσαλονίκη κατά την διάρκεια του Β' παγκοσμίου πολέμου με την εισβολή των Γερμανών στην πόλη.
Με αφορμή τη συμπλήρωση των 75 χρόνων από το ολοκαύτωμα των Εβραίων της Θεσσαλονίκης,  θα παρουσιαστεί η συγκεκριμένη παράσταση στην αίθουσα "Αιμίλος Ριάδης" του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης το Σάββατο 10 Μαρτίου 2018.
Μια συγκλονιστική παραγωγή με συμμετοχή 160 συντελεστών στο σύνολό τους παιδιά και έφηβοι που θα αναδείξουν το τι βίωσε η πόλη μας.
Παράλληλα θα συμμετέχουν οι αριστούχοι χορευτές της ανώτερης επαγγελματικής σχολής χορού του Poznan της  Πολωνίας  με χορογράφο την Krystyna Frackowiak.      

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία – Χορογραφία – Επιμέλεια Κοστουμιών-Μουσικής-Ποιημάτων: Τριάδα Αρμουτίδου

Χορογραφίες: Krystyna Frackowiak, Δέσποινα Ιωάννα Τζέπτιμπη, Νίκος Τσουρούκης, Βερονίκη Τσουγκράνη, Νίκη Ρωμανίδου, Ναταλία Μαρτίνη, Γεύση Τζίτα, Φούλα Σαλασίδου, Ίννα Μπογκαϊτσένκο, Στράτος Μπάχαρης, Σοφία Τσοτουλίδου, Ματίνα Μαρκίδου, Τζένη Σαραμάντου, Ελένη Χαραλαμπίδου, Ρούλα Μαριανού, Μαρία Αθανασιάδου

Διδασκαλία υποκριτικής από τους καθηγητές του "Σύγχρονου θεάτρου Βασίλης Διαμαντόπουλος - Θεατρικό εργαστήρι για εφήβους": Κατερίνα Γραμμενίδου, Νικόλας Μαραγκόπουλος, Δόμνα Χουρναζίδου
 
Χορηγός επικοινωνίας: Θεσσαλονίκης Δρώμενα

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

22€, 12€, 7€ (μειωμένης ορατότητας)